Messenger, mint megoldás a Facebook zero-ra

Kategória: Messenger Chatbotok | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

 

Messenger, mint megoldás a Facebook zero-ra
 

 


2018.02.15. -én tartottam meg az előadásom a Piac és Profit, Social Média 2018 előadásán. Elképesztően jó érzés 400 embernek egy moziban előadást tartani. Még szoknom kell a hatalmas vásznat :)

 

 A közönség fantasztikus volt, fáradtak lehettek a nap végére, hiszen a házigazdánk mindent megtett, hogy ebbe a szuper napba minél több hasznos és azonnal használható előadást préseljen bele. Mégis... Csupa érdeklődő és kíváncsi arcot láttam a nézőtéren. A székükben előredőlve hallgatták az előadásom a chatbotokról.

Az előadásom végén meg sem várták a következő előadást, hanem sorban álltak, hogy az előtérben kérdezni tudjanak. azóta pedig többen kerestek meg telefonon és e-mailben, hogy segítsek nekik a vállalkozások modernizálásában. Büszke vagyok rátok, hogy cselekedtek! Büszke vagyok, hogy ilyen közönségnek adhattam elő.

Fogadjátok szeretettel a prezentációm, mint gondolat frissítést:

 

 

Prezentációban található linkek:

Vissza

Címkék : előadás

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Bártfai Balázs vagyok. 2003 óta valósítom meg a saját és mások ötleteit az Interneten. Több sikeres ötlet és pár kudarc áll a hátam mögött. Az automatizált megoldásokban hiszek. Ezért olyan stratégiákat dolgozok ki, amik folyamatosan szállítják a vevőket. Arról írok, hogyan lehetnek kézzel fogható eredmények a messenger chatbotokból.

Kapcsolódó cikkeink:

 Hírlevél

 

 

 

Címkék

Friss Hírek

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.