Hogyan gyűjts leadeket, és értékesíts a Messenger chatbotok használatával

Kategória: Chatbot vevőszerzésre | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Képzeld el, hogy a látogatód vagy a potenciális vevőd hajnal 3 órakor a Facebook oldaladra érkezik, mert érdeklődik a terméked vagy a szolgáltatásod iránt és te túl mélyen alszol, hogy válaszolni tudj neki.

Persze ez előfordulhat napközben is, amikor éppen túlságosan elfoglalt vagy. Jön a látogató és már majdnem vásárolna, de aztán elmegy.

 

Egy Facebook Messenger Chatbot bármikor képes beszélgetni a látogatóiddal és meg tud adni számukra minden szükséges információt, ami a rendeléshez szükséges. Sőt még üzenetet is át tud venni, fel tudja íratni őket a hírlevél listádra vagy kapcsolni tudja az egyik értékesítő kollégád.

Hogyan gyűjts leadeket, és értékesíts a Messenger chatbotok használatával

Ugye, mennyire ütős lehetőségek ezek? És ezeket már most is tudják a chatbotok és akár már holnap munkába állhat nálad is egy ilyen robot. Akár úgy, hogy magad építed fel programozási tudás nélkül, akár úgy, hogy veszel egyet, ami már testre van szabva.

Aztán csak össze kell kötni a Facebook oldaladdal és máris tud kommunikálni a potenciális vásárlóiddal.

 

A chatbotok tökéletes lead gyűjtők, mert nem csak el tudják menteni neked az érdeklődők kapcsolati adatait, de hozzáférnek a felhasználó Facebook fotójához, nevéhez és lakhelyéhez is. Ráadásul bármilyen információt bekérhet, akár csali termékért cserébe.

 

És ha ezek közül egyiket sem csinálja, akkor is képes arra, hogy automatikus üzenetet küldjön mindenkinek, akivel valaha beszélt. Pont úgy, mint egy okos hírlevél küldő program, amibe előre beállítasz egy hírlevél sorozatot.

A fő különbség az, hogy itt egyből Messengerre megy az üzenet, nem kerül spam mappába és közel 90%-os a megnyitási arány.

Persze nem a Vasemberből ismert Jarvis robotot kell elképzelned, aki bármilyen kérdésre válaszolni tud. Ez egy új technológia, amit akár már ma beépíthetsz a Facebook oldaladba és elkezdheted gyűjteni vele a leadeket.

A chatbotot persze tanítgathatod is és idővel egyre több kérdésre fog tudni válaszolni.
 

Hogyan gyűjts leadeket, és értékesíts a Messenger chatbotok használatával

A Messenger chatbot ma már minden vállalkozó számára elérhető technológia és egyáltalán nem kell hozzá vagyonokat fizetned vagy megtanulni komoly szinten programozni. Biztos vagyok benne, hogy akár 2 óra alatt meg tudom tanítani neked a chatbot építést és utána vagy úgy döntesz, hogy készítsük el neked a saját chatbotod, amit tovább tanítgatsz, vagy teljesen egyedit építesz magadnak.

  

 

 

 

 

 

 

 

Vissza

Címkék : lead

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Kapcsolódó cikkeink:

 Hírlevél

 

 

 

Címkék

Friss Hírek

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.