7 chatbot, amit mindenkinek ismernie kéne

Kategória: Messenger Chatbotok | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Megrendezték az első világversenyt, ahol a legjobb chatbotokat keresték. A végleges listát egy szakértői zsűri és a közönség szavazatok alapján állították fel.

Igaz, hogy Januárban volt a verseny, de mivel még nem írtunk róla és a nyertes chatbotok igazán jó inspirációkat adhatnak, úgy éreztem érdemes publikálnom.

A versenyre 2500 nevezés érkezett  65 országból. Hét kategória volt és mindegyikben egy győztes. Mindegyik olyan chatbot, amit akár te is el tudsz készíteni, ha megtanulod, hogyan csináld.

7 chatbot, amit mindenkinek ismernie kéne

A zsűri és a közönség szavazatai alapján ez a 7 chatbot lett a nyertes. Nem mindegyik Messenger bot, van köztük Slack, kik, Telegram és Skype

 

Instalocate - A legjobb utazással kapcsolatos chatbot

 

Meekan - A legjobb hatékonyság növelő chatbot (Slack felületre készült)

 

Foxsy - A legjobb közösségi chatbot

 

 

BFF Trump - A legszórakoztatóbb chatbot

 

 

 

chatShopper - A legjobb webáruház chatbot

 

 

TechCrunch - A legjobb hír chatbot

 

 

 Swelly - Különdíjas chatbot

 

 

 

 


Volt további 35 díjazott chatbot:

 

Travel: Instalocate (298 votes) , Kayak (256 votes) , Hipmunk (183 votes) , Skyscanner (137 votes) , Austrian Airlines bot (130 votes) , Mica, the Hipster Cat Bot (90 votes) , Marina Alterra (50 votes)

Productivity: Meekan (355 votes) , Pepper (274 votes) , Zoom (132 votes) , Statsbot (128 votes) , Yala (119 votes) , GrowthBot (52 votes)

Social: Foxsy (354 votes) , Swelly (326 votes) , Poncho (133 votes) , Sensay (71 votes) , Visabot (45 votes)

Entertainment: BFF Trump (265 votes) , Icon8 (120 votes) , Trivia Blast (103 votes) , And Chill (94 votes) , Streak Trivia (68 votes) , COD Messenger (65 votes)

E-commerce: chatShopper (332 votes) , H&M (173 votes) , RemitRadar (74 votes) , Burberry (73 votes) , 1-800-Flowers chatbot (59 votes) , Allset Bot (51 votes)

News: TechCrunch (331 votes) , CNN (228 votes) , Wall Street Journal (85 votes) , theScore (64 votes) , NewsBytes App (55 votes)

 

Köszi a figyelmet :)

Ha tetszett oszd meg, ha kérdésed van tedd fel itt, ha chatbotot szeretnél, akkor pedig irány erre.

 Vissza

Címkék : példák

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Bártfai Balázs vagyok. 2003 óta valósítom meg a saját és mások ötleteit az Interneten. Több sikeres ötlet és pár kudarc áll a hátam mögött. Az automatizált megoldásokban hiszek. Ezért olyan stratégiákat dolgozok ki, amik folyamatosan szállítják a vevőket. Arról írok, hogyan lehetnek kézzel fogható eredmények a messenger chatbotokból.

Kapcsolódó cikkeink:

 Hírlevél

 

 

 

Címkék

Friss Hírek

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.